Prijava korisnika

Da bi ste se prijavili upišite vaš email i zaporku.

Niste registrirani?   Registracija...

Zaboravili ste zaporku?   Pritisnite ovdje...


 

Ostvarite pogodnost kupnje ulaznica za 19,90 kn, srijedom u CineStaru.
Novi kod zatražite putem ove web stranice od 1. 1.2016., a isti vrijedi čitavu godinu, do 31.12.2016.

 • Kod je potreban samo za kupnju kinoulaznica na blagajni kina, jednom godišnje (osim za CineStar Split).

 • Ulaznice možete kupovati ONLINE za projekcije srijedom po 19,90 kn i to bez koda!

 • Moguće je kupiti neograničen broj ulaznica!
 • Pravo na povoljniju kinoulaznicu posjetitelji ostvaruju u svim našim kanalima prodaje: online na www.blitz-cinestar.hr,preko iCineStar aplikacije, na Cinematima i blagajnama.
 • Iskoristite ovu pogodnost i u IMAX-u i kupujte 2D ulaznice po cijeni od 29,90 kn kn, a 3D ulaznice po cijeni od 39,90 kn!
 • Korisnici koji se odluče za kupovinu putem blagajni, moraju izvaditi samo jedan kod koji im vrijedi do kraja kalendarske godine. Kod koji zatražite je vaš, ali ga možete i posuditi prijateljima :-) !

 • Usluga vrijedi za multiplekse CineStar u Hrvatskoj.

 • Kako biste ostvarili pravo na korištenje pogodnosti Moje CineStar srijede na blagajni, potrebno je napraviti sljedeće:
 • registrirati se na web stranici www.blitz-cinestar.hr
 • ispuniti ponuđenu anketu te zatražiti KOD
 • KOD prilikom dolaska SRIJEDOM pokazati djelatniku na blagajni multipleksa CineStar
 • KOD koji dobijete je vaš kod za svaku srijedu
 • KOD vam omogućava kupovinu neograničenog broja ulaznica s popustom za srijedu

Kod možete zatražiti i putem SMS-a tako da pošaljete ključnu riječ "CineStar"  na broj 611050 (cijena SMS iz T-Mobile, VIPnet i Tele2 mreže imaju cijenu od 0,85 kn). 
Postupak je jednostavan. Prilikom posjete web stranice Moja CineStar srijeda ponuditi će vam se prazno polje za upisivanje broja vašeg mobitela. Kada ga potvrdite šifrom koju ste dobili u poruci, istu upišite i na web stranici. Sljedećom porukom bit će vam poslan kod.

Nakon što ste broj mobitela jednom potvrdili, svaki sljedeći put KOD zatražite preko SMS-a s ključnom riječi CineStar na broj 611050, bez ponovnog upisivanja broja mobitela na web stranici. Cijena s PDV-om SMS iz T-Mobile, VIPnet i Tele2 mreže imaju cijenu od 0,85 kn.

Cijena kinoulaznice, odnosno usluga Moja CineStar srijeda ne vrijedi za dokumentarne filmove u regularnim dvoranama, kao niti za IMAX i Gold Class dokumentarne filmove. Blitz-CineStar zadržava pravo da određene filmove i projekcije koje prikazuje srijedom, izdvoji iz akcije Moja CineStar srijeda (akcija ne vrijedi za pretpremijerne filmove, koncerte, sportske događaje, operu, balete i ostale sadržaje koje CineStar odredi.). Tada se ulaznica naplaćuje po punoj cijeni.
Pogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima te za pretpremijene projekcije, kao niti za Gold Class i 4DX projekcije.
Dodaci (3D, eXtreme,VIP sjedala, te dodatak za filmove duže od 120 min.) se u punoj cijeni naplaćuju na povoljniju cijenu kino ulaznice unutar usluge Moja CineStar srijeda. 
Prilikom korištenja Stars Club 2 x bonus kartice u svrhu plaćanja usluge Moja CineStar srijeda bilježe se bodovi na kartici.

CineStar Loyalty Club kartice (Stars Club 2xbonus, Studentska i Senior) nose benefit njihovim vlasnicima jer NIJE POTREBAN KOD prilikom kupovine ulaznica na blagajni.

Za sva pitanja obratite nam se na mojacinestarsrijeda@blitz-cinestar.hr
Vaš CineStar!