ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Što je Moja CineStar srijeda?
Uslugom Moja CineStar srijeda, Blitz-CineStar pruža svim korisnicima registriranim na web stranici http://srijeda.blitz-cinestar.hr/LogInUser.aspx povoljniju kupnju kinoulaznica srijedom po cijeni od 19,90kn.

Što moram učiniti da ostvarim prava na korištenje usluge Moje CineStar srijede?
Potrebno je registrirati se na našoj web stranici http://srijeda.blitz-cinestar.hr/LogInUser.aspx i zatražiti kod.
Isti treba pokazati na blagajni kina kako bi iskoristili pogodnost.
Ukoliko kupujete ulaznice online ili preko Cinemata cijena je 19,90 kn bez da prethodno zatražite kod.

Koliko ulaznica mogu kupiti s kodom?
Moguće je kupiti neograničen broj ulaznica.

Koja je cijena kinoulaznice ukoliko koristim uslugu Moja CineStar srijeda?
Povoljnija cijena ulaznice je 19,90kn. Dodaci (3D, eXtreme,VIP sjedala, te dodatak za filmove duže od 120min) se naplaćuju na povoljniju kinoulaznicu unutar usluge Moja CineStar srijeda. 

Vrijedi li Moja CineStar srijeda za IMAX, 4DX i Gold Class kino?
Kinoulaznice za IMAX i 4DX projekcije možete kupiti po povoljnijoj cijeni, no usluga ne vrijedi za dokumentarne filmove u IMAX-u niti za Gold Class projekcije. Kinoulaznice za IMAX projekcije srijedom možete kupiti po povoljnijoj cijeni od 29,90kn za 2D ili 39,90kn za 3D projekcije. Kinoulaznice za 4DX projekcije srijedom možete kupiti po povoljnijoj cijeni od 44,90kn za 2D 4DX ili 54,90kn za 3D 4DX projekcije. Na navedene cijene nadoplaćuje se dodatak za filmove koji traju 120 minuta i duže, sukladno cjeniku kinoulaznica.

Mogu li povoljniju ulaznicu kupiti samo srijedom?
Svoju ulaznicu možete kupiti bilo koji dan u tjednu, a iskoristiti samo srijedom.

Kako postati korisnik usluge Moja CineStar srijeda?
Registrirani član postaje korisnik usluge Moja CineStar srijeda ukoliko zatraži KOD, te ga iskoristi za kupovinu ulaznice za projekcije srijedom na blagajni CineStar multipleksa. Registrirani član ima pravo zatražiti KOD jednom godišnje te mu isti vrijedi do kraja kalendarske godine za neograničeni broj ulaznica srijedom.

U kojim CineStar multipleksima se može iskoristiti usluga Moja CineStar srijeda?
Usluga Moja CineStar srijeda se odnosi samo na kupovinu kinoulaznice za projekcije srijedom na blagajni svih CineStar multipleksa.

Što je KOD?
KOD je 6-ero znamenkasti broj koji ćete primiti putem e-maila ili SMS-a. Pomoću KOD-a na blagajnama CineStar kina posjetitelj za projekcije srijedom ostvaruje pravo na kupnju kinoulaznice po povoljnijoj cijeni. Osnovna, povoljnija cijena jedne kinoulaznice je 19,90 kn. Dodatno se naplaćuju dodaci na 3D projekcije, VIP sjedala, eXtreme dvorane i filmove duže od 120 minuta.

Kada se KOD može zatražiti?
KOD se može zatražiti u svakom trenutku, a vrijedi do kraja godine u kojoj je zatražen.

Pravila korištenja i Opći uvjeti korištenja usluge Moja CineStar srijeda
Opća pravila potražite na našoj web stranici http://srijeda.blitz-cinestar.hr/LogInUser.aspx na linku „Opća pravila“.


Povoljniju kino ulaznicu za Moju CineStar srijedu nije moguće platiti:

  • CineStar kuponima
  • Kinoulaznicama ili CineStar kuponima koji su na bilo koji način osvojeni u nagradnim igrama trećih (u daljnjem tekstu nagradne kinoulaznice) ili CineStara, tj. na osnovu nagradne igre nije moguće ostvariti pravo na povoljniju cijenu kinoulaznice
  • Pogodnosti usluge Moja CineStar srijeda nije moguće primijeniti na rođendanske pakete, izvanredne projekcije i grupne popuste

Što ako izgubim KOD koji je poslan na e-mail adresu?
Ukoliko korisnik izgubi KOD potrebno je isti zatražiti ponovo na na našoj web http://srijeda.blitz-cinestar.hr/LogInUser.aspx. 

Zatražio/la sam KOD ali nisam ga primio/la ni na e-mail?
Ukoliko niste primili kod na Vašu e-mail adresu možete ga ponovo zatražiti na na našoj web http://srijeda.blitz-cinestar.hr/LogInUser.aspx.  

Mogu li tuđim KODOM iskoristiti uslugu Moja CineStar srijeda?
Uslugu Moja CineStar srijeda može iskoristiti svaki posjetitelj, kod je prenosiv.

Zaboravljena zaporka?
Ukoliko korisnik zaboravi svoju zaporku istu može zatražiti na našoj web stranici http://srijeda.blitz-cinestar.hr/LogInUser.aspx na linku "Zaboravio/la sam zaporku". 
Zaporka korisniku stiže na njegovu registriranu e-mail adresu. 

Promjena podataka
Svoju promjenu podataka možete učiniti na http://srijeda.blitz-cinestar.hr/LogInUser.aspx na linku „Promjena podataka“

Vrijedi li Moja CineStar srijeda za 4DX uslugu?
Kinoulaznice za 4DX projekcije srijedom možete kupiti po povoljnijoj cijeni od 44,90kn za 2D 4DX ili 54,90kn za 3D 4DX projekcije. Na navedene cijene nadoplaćuje se dodatak za filmove koji traju 120 minuta i duže, sukladno cjeniku kinoulaznica.

Za sve informacije nazovite naš info telefon 01/63 96 720 (pon-pet od 10:00h do 15:00h, osim blagdanom i praznikom) ili nas kontaktirajte na korisnici@blitz-cinestar.eu.